top of page
673ce9cc-1c57-4b26-b7a9-430378bf32d1.jpg
IMG_7377.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-11 at 1.14.57 PM.jpeg

Frederike

Frederike is een creatieve duizendpoot.

Al van in haar tienerjaren hielp ze tijdens de schoolvakanties als animator op speelpleinen en als vrijwilligster tijdens diverse kampen.

 

Tijdens musicalstages ontwerpt ze decors en knutselt ze, samen met de kinderen en jongeren, prachtige kostuums. 

 

Als geboren kleuterjuf is Frederike dol op werken met kinderen. Ze is bovendien gepassioneerd door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die creativiteit deelt ze graag, op pedagogisch verantwoorde wijze, met al onze kleutervrienden en –vriendinnen.

Haar motto’s  zijn ‘gaat niet bestaat niet’ en ‘ iedereen kan iets!’. Op die wijze kan ze kinderen op een speelse manier uitdagen het beste van zichzelf te geven.

Lisanne

Lisanne is eenvoudigweg in de wieg gelegd voor theater, zang en dans. Als kind volgde ze gepassioneerd les op de Kunstacademie van Maasmechelen.

Lisannes podiumdrang werd enkel sterker waardoor de keuze voor de studie woordkunst - drama, aan het Lemmensinstituut in Leuven, snel gemaakt was. Daarnaast was ze jaren actief als entertainster op Center Parcs, waar ze een podiumact had in de kinder- en avondshows.

 

Lisanne was eerder verbonden aan Het Danshuis. Hier gaf ze musicallessen aan kinderen en jongeren en regisseerde ze de musicals. Lisanne is logopediste en stemtherapeute van opleiding, maar is sinds 2022 fulltime floriste. 

Ze is verzot op creatief zijn met bloemen en op werken in haar moestuin. Daarnaast vormt ze met Hanne het Vocaal duo NORA. 

Jesse

Jesse is al van jongs af aan gepassioneerd door de Chiro. Naast leider van een groep, is hij ook hoofdleider. Elke zondag blijft hij zich inzetten om kinderen leuke momenten te laten beleven. 

 

Daar wordt er ook vaak toneel gespeeld. Een kunstvorm die Jesse graag beoefent. Verder heeft hij ook enkele jaren streetdance gedaan. Creatieve bezigheden dus die hij vanaf nu ook graag zal beoefenen bij Creakriebel.

 

Naast die hobby's

studeert Jesse handels- wetenschappen en spreekt hij graag af met vrienden. Jesse is super enthousiast en heeft altijd veel creatieve ideeën. Ook dit schooljaar zal hij weer de Creakriebellesjes begeleiden!

WhatsApp Image 2022-09-10 at 10.25.15 AM.jpeg

Aurelia

Aurelia is al van kleins

af aan graag creatief bezig. Zo ging ze vroeger naar de muziekles, tekenles en danste ze ook graag! Of dat er nu goed uitzag, of niet, dat maakte voor haar niet veel uit.

 

Op zondagen vind je haar al bijna veertien jaar terug op de chiro, waar ze naast leidster van een groep, ook hoofdleidster is. Met kinderen spelen en ravotten is dan ook niet nieuw voor haar.

 

Door de week is Aurelia te vinden achter de schoolbanken in Mechelen. Daar studeert ze Binnenhuisarchitectuur.
Een studie waar haar creativiteit ook voortdurend getest wordt.

 

Aurelia is super lief, creatief, enthousiast en je kan altijd op haar rekenen. Ze heeft al op enkele kampjes van Creakriebel het beste van haarzelf gegeven en ook op zaterdag is ze een bekend gezicht voor de kids. 

WhatsApp Image 2022-09-15 at 7.33.31 PM.jpeg

Maarten

Maarten is een spontane, actieve en enthousiaste 
Creakriebelmeester die 
graag gek doet. Hij zit al 13 jaar bij de chiro en vorig jaar vervoegde hij ook ons team! 

 

Door de week kan je hem vinden achter de boeken in Leuven waar hij Rechtspraktijk studeert.

 

Naast chiro heeft hij nog een creatieve hobby. Maarten is namelijk veel met muziek bezig. Hij gaat geregeld naar concerten en bespeelt zelf ook een instrument:

basgitaar.

 

Vorige zomer vond hij nog een hobby die goed bij hem past. Namelijk het begeleiden van de kleuters en creakids! Hij begeleidt dus met veel enthousiasme de Creazaterdagen!

WhatsApp Image 2022-09-10 at 10.37.32 AM.jpeg

Mira

Mira is een spontane en enthousiaste bezige bij. Door de week kan je haar vinden tussen de boeken voor de studie Orthopedagogie en in het weekend zie je haar stralen als chiroleidster. 

Vroeger ging ze turnen en naar de toneel-school. Ze werd altijd al omringd door anderen en kinderen. Hier wordt ze gelukkig van.

 

Vandaar haar studiekeuze en het lid worden van een jeugdbeweging. Maar er was toch nog plek voor iets nieuws: Creakriebel!

 

In haar vrije tijd geniet ze ook wel van een drankje en een hapje met haar vriendengroep. 'Genieten van het leven, zolang dat het nog kan', is haar motto.

WhatsApp Image 2022-09-11 at 1.46.01 PM.jpeg

Tara

Al vanaf dat ze kon lopen zat Tara te kliederen en te kladderen. Talloze tekeningen en verfwerkjes zijn overal bij haar thuis te vinden. Ze gaat dan ook nooit de deur uit zonder een potlood op zak. 

 

Naast tekenen, schilderen en volleyballen is Tara is ook al jarenlang enthousiast aangesloten bij de Chiro. Na verschillende jaren als lid, nu ook al drie jaar als leiding.

 

Ook uit haar studies blijkt dat Tara begaan is met de mensen om haar heen. Ze studeert Psychologie met als specialisatie kinderen en jongeren in Leuven. 

 

Met een groot hart voor kinderen geniet Tara van de zaterdagse momenten met de Creakids. 

Hanne 2.jpg

Hanne

Hanne is een gedreven, goedlachse en muzikale mama van twee kleuters. 

 

Van kindsbeen af was haar interesse in allerlei kunstvormen groot. Ze genoot dan ook vele jaren van pianolessen, zanglessen en tekenlessen aan de kunstacademie van Maasmechelen. 

 

Haar masteropleiding voltooide ze aan de Universiteit van Brussel waar ze Taal- en Letterkunde Nederlands studeerde. In het dagelijks leven is ze leerkracht Nederlands in de tweede en derde graad aan campus de helix te Maasmechelen. 

 

Omdat de liefde voor muziek zo groot is, bleef Hanne haar muzikale vaardigheden onderhouden en zong ze regelmatig op huwelijken en andere evenementen. Een logische stap was dan ook de oprichting van het zangduo NORA, dat ze samen met Lisanne uit de grond gestampt heeft. 

  • Facebook Icon
  • Instagram Icon
bottom of page