673ce9cc-1c57-4b26-b7a9-430378bf32d1.jpg

Frederike

Frederike is een creatieve duizendpoot.

Al van in haar tienerjaren hielp ze tijdens de schoolvakanties als animator op speelpleinen en als vrijwilligster tijdens diverse kampen.

 

Tijdens musicalstages ontwerpt ze decors en knutselt ze, samen met de kinderen en jongeren, prachtige kostuums. 

 

Als geboren kleuterjuf is Frederike dol op werken met kinderen.

Ze is bovendien gepassioneerd door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die creativiteit deelt ze graag, op pedagogisch verantwoorde wijze, met al onze kleutervrienden en –vriendinnen.

Haar motto’s  zijn ‘gaat niet bestaat niet’ en ‘ iedereen kan iets!’.

Op die wijze kan ze kinderen op een speelse manier uitdagen het beste van zichzelf te geven.

IMG_7377.jpeg

Lisanne

Lisanne is eenvoudigweg in de wieg gelegd voor theater, zang en dans. Als kind volgde ze gepassioneerd les op de Kunstacademie van Maasmechelen.

Lisannes podiumdrang werd enkel sterker waardoor de keuze voor de studie woordkunst - drama, aan het Lemmensinstituut in Leuven, snel gemaakt was. Daarnaast was ze jaren actief als entertainster op Center Parcs, waar ze een podiumact had in de kinder- en avondshows.

 

Lisanne was eerder verbonden aan Het Danshuis. Hier gaf ze musicallessen aan kinderen en jongeren en regisseerde ze de musicals. Ook werkt Lisanne met veel passie in haar eigen logopediepraktijk 'De Praterij', waar ze ook stemtherapeute is.

In haar vrije tijd is ze verzot op creatief zijn met bloemen en op werken in haar moestuin.

33c93b04-148b-4775-9497-8cd53655f720.jpg

Liesbeth

Al van jongs af aan wist Liesbeth zeker: ze zou later iets worden waar ze met kinderen mocht werken! Jaren is ze lid geweest van de Chiro. Toen ze 18 was, koos ze bewust om er ook leiding te worden.

 

Door meer en meer met kinderen bezig te zijn, wou ze niets liever dan juf worden. In 2019 behaalde ze haar diploma als kleuterjuf.

 

In de klas krijgt ze dagelijks voldoening van werken met haar kleuters en beleven ze samen veel plezier.

Met haar motto 'van proberen kunnen we leren', leren zij en de kleuters altijd veel van elkaar..


Sinds 2020 vervoegt ze ons Creakriebelteam waar ze samen met haar Creavrienden en 

-vriendinnen de leukste zaterdagen en kampen beleeft! 

cc1cc638-9eb9-469b-a962-ca4f06ee3fb3.jpg

Annika

Annika is altijd al een bezige bij geweest. 

Als kind hield ze ervan om creatief bezig te zijn tijdens de leuke KSA-activiteiten of liet ze zich eens helemaal gaan tijdens de wilde spelletjes. Ze is dan ook enkele jaren leidster geweest van de kleinste bengels bij de KSA. 

 

Naast de KSA was ze ook een echt danstalent. Deze passie heeft ze voor het eerst ontdekt toen ze 6 jaar was en is ze nog steeds verder aan het ontplooien. Ondertussen is ze dan ook dansjuf en zorgt ze er nu ook voor dat er leuke dansjes zijn voor de creakids! 

 

Annika gaat door het leven als een enthousiaste, liefdevolle kleuterjuf. Een job waar ze haar creativiteit zeker kwijt kan! 

Gelukkig kan ze geen genoeg krijgen van kinderen dus begeleid ze nu ook de lesjes van creakriebel mee met heel veel enthousiasme!