top of page
673ce9cc-1c57-4b26-b7a9-430378bf32d1.jpg
IMG_7377.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-08 at 9.33.55 AM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-11 at 1.14.57 PM.jpeg

Frederike

Frederike is een creatieve duizendpoot.

Al van in haar tienerjaren hielp ze tijdens de schoolvakanties als animator op speelpleinen en als vrijwilligster tijdens diverse kampen.

 

Tijdens musicalstages ontwerpt ze decors en knutselt ze, samen met de kinderen en jongeren, prachtige kostuums. 

 

Als geboren kleuterjuf is Frederike dol op werken met kinderen.

Ze is bovendien gepassioneerd door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die creativiteit deelt ze graag, op pedagogisch verantwoorde wijze, met al onze kleutervrienden en –vriendinnen.

Haar motto’s  zijn ‘gaat niet bestaat niet’ en ‘ iedereen kan iets!’.

Op die wijze kan ze kinderen op een speelse manier uitdagen het beste van zichzelf te geven.

Lisanne

Lisanne is eenvoudigweg in de wieg gelegd voor theater, zang en dans. Als kind volgde ze gepassioneerd les op de Kunstacademie van Maasmechelen.

Lisannes podiumdrang werd enkel sterker waardoor de keuze voor de studie woordkunst - drama, aan het Lemmensinstituut in Leuven, snel gemaakt was. Daarnaast was ze jaren actief als entertainster op Center Parcs, waar ze een podiumact had in de kinder- en avondshows.

 

Lisanne was eerder verbonden aan Het Danshuis. Hier gaf ze musicallessen aan kinderen en jongeren en regisseerde ze de musicals. Lisanne is logopediste en stemtherapeute van opleiding, maar is sinds 2022 fulltime floriste. 

Ze is verzot op creatief zijn met bloemen en op werken in haar moestuin.

Daisy

Daisy is een enthousiaste, creatieve en sportieve mama van 2 jonge kids. Ze houdt ervan om de wereld te ontdekken en om grenzen te verleggen. Daisy is een sociaal geëngageerd persoon.

 

Vanuit haar opleiding 'Bachelor in de orthopedagogie' heeft ze intussen enkele jaren in het sociale werkveld gestaan als opvoedster, voornamelijk in leefgroepen met jonge kinderen en jongeren.

Spelletjes spelen, knutselwerkjes maken of gekke parcours uitbouwen is haar dan ook niet onbekend.

Een jaar geleden maakte ze een carrièreswitch naar de IT sector. Het gemis naar het begeleiden van kinderen en jongeren is er toch wel. Vandaar dat ze zich ook met heel veel goesting en met heel haar hart zal smijten in het begeleiden van de kleuter- en creakriebellesjes.

Jesse

Jesse is al van jongs af aan gepassioneerd door de Chiro. Hij was eerst twaalf jaar lid bij Chiro Maasmechelen en is ondertussen ook al enkele jaren leider. Elke zondag blijft hij zich inzetten om kinderen leuke momenten te laten beleven. 

 

Daar wordt er ook vaak toneel gespeeld. Een kunstvorm die Jesse graag beoefent. Verder heeft hij ook enkele jaren streetdance gedaan. Creatieve bezigheden dus die hij vanaf nu ook graag zal beoefenen bij Creakriebel.

 

Naast die hobby's

studeert Jesse handels- wetenschappen en spreekt hij graag af met vrienden. Jesse is super enthousiast en heeft altijd veel creatieve ideeën. Vanaf dit schooljaar zal hij ook de Creakriebellesjes begeleiden en hij ziet dat al volledig zitten!

WhatsApp Image 2022-09-10 at 10.25.15 AM.jpeg

Aurelia

Aurelia is al van kleins

af aan graag creatief bezig. Zo ging ze 

vroeger naar de muziekles, tekenles en danste ze ook graag!

Of dat er nu goed uitzag, of niet, dat maakte voor haar niet veel uit.

 

Op zondagen vind je haar al bijna veertien jaar terug op de chiro, waar ze ondertussen al meer dan drie jaar leiding is. Met kinderen spelen en ravotten is dan ook niet nieuw

voor haar.

 

Door de week is Aurelia te vinden achter de schoolbanken in Mechelen. Daar studeert ze Binnenhuisarchitectuur.Een studie waar haar creativiteit ook voortdurend getest wordt.

 

Aurelia is super lief, creatief, enthousiast en je kan altijd op haar rekenen. Ze heeft al op enkele kampjes van Creakriebel het beste van haarzelf gegeven, maar zal vanaf dit jaar ook met heel veel enthousiasme de leuke zaterdagen komen begeleiden! 

WhatsApp Image 2022-09-15 at 7.33.31 PM.jpeg

Maarten

Maarten is een spontane, actieve en enthousiaste 
Creakriebelmeester die 
graag gek doet.  Hij zit al 13 jaar bij de chiro en vanaf dit jaar vervoegt hij ook ons team! 

 

Door de week kan je hem vinden achter de boeken in Leuven waar hij Rechtspraktijk studeert.

 

Naast chiro heeft hij nog een creatieve hobby. Maarten is namelijk veel met muziek bezig. Hij gaat geregeld naar concerten en bespeelt zelf ook een instrument:

basgitaar.

 

Sinds deze zomer heeft hij nog een hobby gevonden die goed bij hem past. Namelijk het begeleiden van de kleuters en creakids! Hij zal dus met veel enthousiasme de zaterdagen mee begeleiden.

WhatsApp Image 2022-09-10 at 10.37.32 AM.jpeg

Mira

Mira is een spontane en enthousiaste bezige bij. Door de week kan je haar vinden tussen de boeken voor de studie Orthopedagogie en in het weekend zie je haar stralen als chiroleidster. 

Vroeger ging ze turnen en naar de toneel-school. Ze werd altijd al omringd door anderen en kinderen. Hier wordt ze gelukkig van.

 

Vandaar haar studiekeuze en het lid worden van een jeugdbeweging. Maar er was toch nog plek voor iets nieuws: Creakriebel!

 

In haar vrije tijd geniet ze ook wel van een drankje en een hapje met haar vriendengroep. 'Genieten van het leven, zolang dat het nog kan', is haar motto.

WhatsApp Image 2022-09-11 at 1.46.01 PM.jpeg

Tara

Al vanaf dat ze kon lopen zat Tara te kliederen en te kladderen. Talloze tekeningen en verfwerkjes zijn overal bij haar thuis te vinden. Ze gaat dan ook nooit de deur uit zonder een potlood op zak. 

 

Naast tekenen, schilderen en volleyballen is Tara is ook al jarenlang enthousiast aangesloten bij de Chiro. Na verschillende jaren als lid, nu ook al drie jaar als leiding.

 

Ook uit haar studies blijkt dat Tara begaan is met de mensen om haar heen. Ze studeert Psychologie met als specialisatie kinderen en jongeren in Leuven. 

 

Met een groot hart voor kinderen zal Tara, tussen alle drukte door, genieten van de zaterdagse momenten met de Creakids. 

  • Facebook Icon
  • Instagram Icon
bottom of page